Fortnite: shadow safe house nerelerde bulunur?

**Fortnite** Bölüm 2, Sezon 2, tamamlanması gereken yeni zorluklarla devam ediyor. 2. Hafta, Brutus's Briefing challenge ikinci dalgasını getiriyor ve daha önce olduğu gibi, bunların çoğu bu sezonun casus temasına bağlanıyor. Özellikle biri **Shadow safe houses** bulmanızı istiyor . Bunların nerede bulunduğundan emin değilseniz, size yardımcı olması için haritayı ve kılavuzu bir araya getirdik. **Brutus's Briefing challenge**'ın en zor görevi Shadow safe houses bulma, Fortnite Bölüm 2'deki iki savaşan casus grubundan biridir ve bu meydan okuma onların güvenli evlerine gitmenizi sağlar. Bu güvenli evleri bulmayı özellikle zorlaştıran şey, göze çarpmayan görünümleridir. Dışarıdan normal binalar gibi görünüyorlar, ancak AI henchmen'lerle dolup taşdıklarından onlara yaklaşırken dikkatli olmanız gerekir. ![fortnite-shadow-safe-house-nerelerde-bulunur](https://media.durmaplay.com/images/news/fortnite-shadow-safe-house-nerelerde-bulunur-durmaplay-wallpaper-3.jpg) Brutus's Briefing challenge ![fortnite-shadow-safe-house-nerelerde-bulunur](https://media.durmaplay.com/images/news/fortnite-shadow-safe-house-nerelerde-bulunur-durmaplay-wallpaper-2.jpg) * Brutus's Briefing challenge bul (5 adet) * Farklı maçlarda Gizli Pasajlarda gizle (3 adet) * Av tüfeği kullanarak oyuncuları eleyin (3 kill) * Knocked rakip 50m taşı * Aşağıdan gelen oyunculara hasar ver (250 hasar) * Kimlik Tarayıcısı ile kilitlenmiş açık sandıklar (3 adet) * Shakedown Knocked Henchmen farklı maçlar (3 kez) * Craggy Cliffs veya Weeping Woods'daki oyuncuları eleyin (3 kez) * Havadayken av tüfeği ile oyunculara hasar ver (200 hasar) * 500 odun, 400 taş ve 300 metal hasat edin ![fortnite-shadow-safe-house-nerelerde-bulunur](https://media.durmaplay.com/images/news/fortnite-shadow-safe-house-nerelerde-bulunur-durmaplay-wallpaper-4.jpg) Sizlerde [fortnite](https://www.durmaplay.com/tr/search?query=fort) ürünlerine avantajla sahip olabilmek için **Durmaplay**'i ziyaret etmeyi unutmayın.
https://www.durmaplay.com/tr/store/fortnite/news/fortnite-shadow-safe-house-nerelerde-bulunur?utm_source=dlvr.it&utm_medium=blogger

Yorumlar

  1. Strange "water hack" burns 2 lbs in your sleep

    Over 160,000 men and women are using a easy and SECRET "liquids hack" to drop 1-2lbs each and every night while they sleep.

    It's effective and works with everybody.

    Here's how you can do it yourself:

    1) Grab a glass and fill it up with water half full

    2) And then do this crazy HACK

    you'll become 1-2lbs lighter in the morning!

    YanıtlaSil

Yorum Gönder