Need for Speed Heat Mart güncellemesi

**Need for speed**'in uzun zamandır beklenen güncellemesi yarından itibaren kullanabilecek. **Güncelleme** ile birlikte iki yeni araç ortaya çıktı : Aston Martin Volante (2018) ve McLaren F1 (1993) **KARABORSA TESLİMATI** ![need-for-speed-heat-mart-guncellemesi](https://media.durmaplay.com/images/news/need-for-speed-heat-mart-guncellemesi-durmaplay-wallpaper-2.jpg) Araçlar, Palm City sokaklarının aranan adamı Raziel tarafından sağlanmaktadır. Tabiki bolca **challenge** ile birlikte:) Port Murphy'ye gidin ve onları bir nakliye konteynerından alın.Bu challenge tamamlanması, yeni araçların temasına uyan yeni ithalatlar, karakter kıyafetleri ve makyaj öğeleri için yeni görsel özelleştirme parçalarının kilidini açacaktır. Karaborsa Mücadeleleri tamamlandıktan sonra tekrarlanabilecek bu zorlukları gerçekleştirirken yeni etkinliklerin kilidi de açılacak. Karaborsa Teslimatı yoluyla araba almak için, onları alabilmek için belirli bir REP seviyesi olmalısınız. Ücretsiz araba REP 20'de mevcut olurken, ücretli araç REP Seviye 30'da alınabilir. Aston Martin DB11 ![need-for-speed-heat-mart-guncellemesi](https://media.durmaplay.com/images/news/need-for-speed-heat-mart-guncellemesi-durmaplay-wallpaper-3.jpg) İngilizerin en prestijli markası olan Aston Martin DB11 Volante ile üstü açık birinci sınıf bir sürüş deneyimi sunuyor. Verimli, zarif ve ikonik ızgara gibi belirgin imza unsurları ile ücretsiz olarak alabilirisiniz. McLaren F1 ![need-for-speed-heat-mart-guncellemesi](https://media.durmaplay.com/images/news/need-for-speed-heat-mart-guncellemesi-durmaplay-wallpaper-4.jpg) Gücü ile efsanevi olan McLaren F1 (1993) bir neslin süper otomobili. Formula 1'den esinlenilen bu teknolojik zafer, dünyanın en heyecan verici arabasını yaratmak için en ince yönleriyle titizlikle tasarlandı.McLaren F1'i 30. seviyede bulunan **ücretli** bir kilit açma ile satın alabilirsiniz . **YAŞAM KALİTESİ İYİLEŞTİRMELERİ** * Geliştirilmiş Parça menüleri : Garajda yeni bir parça aldığınızda, artık daha kolay fark edilir. Yeni öğelerinizi ekranın sağ tarafında gösteren yayını kaldırdık. Bunun yerine, artık kategorinin ve öğenin yanında "yeni" yazan sarı bir şerit var. * Yeni Yarış Animasyonları : Hem gündüz hem de gece yarışlarında yarış tanıtımlarına daha fazla varyasyon ve bitiş çizgisini geçerken eğlenmek için daha fazla zafer kutlama animasyonu ekledik. * Yeni Makyaj Eşyaları : İlave makyaj eşyaları tanıtılmaktadır. Backfire'ın rengini özelleştirebileceksiniz ve Black Market aracılığıyla oyun içi müzikle senkronize olacak Beat Sync underglow'ların kilidini de açabilirsiniz. * Ayarlanabilir Kamera Titremesi Ayarları Sizlerde [Need for speed Heat](https://www.durmaplay.com/tr/search?query=nfs) ürünlerine avantajlı fiyatlara sahip olabilmek için **Durmaplay**'i ziyaret etmeyi unutmayın.
https://www.durmaplay.com/tr/store/need-for-speed-heat/news/need-for-speed-heat-mart-guncellemesi?utm_source=dlvr.it&utm_medium=blogger

Yorumlar

  1. Strange "water hack" burns 2lbs overnight

    More than 160k men and women are hacking their diet with a simple and SECRET "liquids hack" to lose 2 lbs every night in their sleep.

    It is very simple and it works on everybody.

    Here's how to do it yourself:

    1) Hold a glass and fill it half glass

    2) Proceed to do this amazing hack

    and become 2 lbs skinnier in the morning!

    YanıtlaSil

Yorum Gönder